Vanaf april van start: Workshopreeks KlimaatGesprekken in Zaanstad

Wil je verduurzamen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor de workshopreeks van KlimaatGesprekken.

Een enthousiaste groep Zaankanters is half januari in drie dagen tijd getraind tot klimaatcoaches. Begin april organiseren deze vrijwilligers in Zaanstad de zesdelige workshopreeks KlimaatGesprekken. Tijdens de workshops kom je erachter hoe je zelf klimaatvriendelijkere keuzes kunt maken en krijg je handvatten hoe je het klimaatgesprek met jouw omgeving aangaat. Humor, hoop en handelingsperspectief staan centraal!

Iedereen kan meedoen met KlimaatGesprekken. Voorkennis is niet nodig, wel de wens om klimaatvriendelijker te leven. Hoe ver je daarin gaat bepaal je zelf. De een wil vooral kennis opdoen, een ander wil praktische tips en een derde zoekt bondgenoten om idee├źn uit te wisselen.

De eerste startdata zijn bekend: vr 3 april, di 7, of wo 8 april (19:30-21:30). De workshops vinden om de 2-3 weken plaats, de locaties in Zaanstad worden na de aanmeldingen in overleg bepaald.

 

Interesse? Kijk voor meer info over de workshop en aanmelden op: https://www.klimaatgesprekken.nl

Voor slechts 45 euro krijg je zes workshops, een prachtig lees- en werkboek en, last but not least, de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Ervaring leert dat juist dat laatste veel oplevert!