Vacature Zelfstandig Elektromonteur Verduurzaming

ThuisBaas heeft een missie. Wij willen de overgang naar 100% duurzame energie versnellen en dat doen we door bestaande woningen energieneutraal te maken. In een energieneutraal huis gebruiken de bewoners 0% aardgas en alleen nog zonne-energie van hun eigen dak of perceel. Dat betekent ook dat ze op een andere manier hun huis en tapwater gaan verwarmen en koken op inductie. Met het energieneutraal maken van huizen slaan wij een grote slag in de energietransitie, aangezien alle huishoudens samen verantwoordelijk zijn voor ruim 21% van alle CO2-uitstoot in Nederland. ThuisBaas surft sinds 2013 – als dochter van duurzaamheidsorganisatie Urgenda – voorop deze golf. Wij laten zien dat het kan en dat het mogelijk is voor een haalbare prijs. Huiseigenaren kunnen bij ons terecht voor een integraal traject: een plan op maat, de uitvoering en bijbehorende garantie. De bewoners die nu aan de slag gaan zijn koplopers, maar energieneutraal wordt een steeds bekendere term en de aandacht hiervoor neemt flink toe.

Binnen ThuisBaas heerst een ondernemende spirit, informele sfeer en er is veel direct contact tussen de collega’s en met klanten. Om ons team compleet te maken en de groeiende vraag aan te kunnen zoeken wij een Zelfstandig Elektromonteur Verduurzaming.

 

Bekijk hier de vacature Zelfstandig Elektromonteur Verduurzaming. Laat het ons weten als dit iets voor jou is of zeg het voort!