Onze missie

Wat is ThuisBaas?  

ThuisBaas is aanvankelijk opgestart als een project van duurzaamheidorganisatie Urgenda in 2012. In 2016 werden wij een zelfstandig dochterbedrijf van Urgenda: een sociale onderneming zonder winstoogmerk.

Thuisbaas wil een belangrijke bijdrage leveren aan de versnelling van de energietransitie door te laten zien hoe huizen betaalbaar en zonder aardgas toch kunnen worden voorzien van warmte, warm water en een kookplaat, met behulp van 100% duurzame energie. Alle huizen energieneutraal of ten minste klimaatneutraal is ons doel.

Wilt u meer over ThuisBaas weten?
Bekijk onze brochure.

Wat kan ThuisBaas voor u doen?

ThuisBaas ontzorgt mensen die de overstap willen maken naar een energieneutraal huis, zonder dat hun maandelijkse lasten enorm omhooggaan. ThuisBaas maakt het plan, organiseert de inkoop en de installaties en zorgt dat u binnen twee weken na de start van de uitvoering een energie- of klimaatneutraal huis hebt. ThuisBaas is ook uw aanspreekpunt voor service en garantie en wijst u op financiële mogelijkheden, zoals subsidies van uw gemeente.

Onafhankelijk

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor de klant is leidend voor ThuisBaas. Wij werken met verschillende leveranciers en houden innovaties scherp in de gaten. Wij werken graag met betrouwbare partijen, maar zijn aan geen enkele partij verbonden. Omdat ThuisBaas onafhankelijk is en kunnen wij iedere klant de beste oplossing bieden.

Maatwerk

Iedere woning is uniek en iedere bewoner heeft zijn eigen woonwensen, ook u. Daarom biedt ThuisBaas geen kant-en-klare oplossingen aan, maar geloven wij in maatwerk. Wij luisteren eerst goed naar uw wensen. Zo komen we tot de beste oplossing die bij uw woning, levensstijl en budget past.

Het beste trackrecord van Nederland

ThuisBaas heeft al meer dan honderd huizen en appartementen energie- of klimaatneutraal gemaakt. Eerst op Texel, daarna in de Zaanstreek en nu in een groot deel van Nederland. Van vrijstaande stolpboerderijen en twee-onder-een-kap huizen tot tussenwoningen en appartementen. Van huurhuis tot dijkhuis. Iedere klant krijgt een op maat gemaakte oplossing voor zijn eigen woning.

Ervaringen bekijken