Ons team

ThuisBaas-directeur-Marjan

Marjan Minnesma – Algemeen directeur

marjan.minnesma@urgenda.nl

Marjan is directeur van ThuisBaas. Haar woning is voorzien van infraroodpanelen en van maar liefst 65 zonnepanelen. De zonnepanelen wekken niet alleen energie op voor haar energieneutrale woning maar ook voor haar elektrische auto.
.

Wigger Verschoor – Operationeel directeur

wigger.verschoor@thuisbaas.nl

Wigger is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van ThuisBaas. Hij is thuis zelf ook van het gas af en heeft in zijn woning onder andere een warmtepomp, een groot boilervat en 2 instant heaters.
.
.

ThuisBaas-hoofd-techniek-gijs

Gijs van Wijk – Hoofd techniek

gijs.van.wijk@thuisbaas.nl

Gijs is de eerste persoon, die u spreekt als u mee doet. Hij zorgt ervoor dat u goed begrijpt wat het energieneutraal maken van uw huis inhoudt. Hij is net verhuisd naar zijn nieuwe energieneutrale huis in Alkmaar, dat is gebouwd met circulaire materialen en technieken.

ThuisBaas-energie-adviseur-Tom

Tom Keppens – Energie adviseur

tom.keppens@thuisbaas.nl

Als u mee doet, maakt Tom een plan op maat voor uw huis. Tom heeft net zijn eigen huis energieneutraal gemaakt. Hij heeft onder andere een speciaal Solteq dak dat zijn oude dakpannen vervangt. Vraag gerust naar alle details want hij weet alles van dit Solteq dak, zonnepanelen, warmtepompen en meer.

ThuisBaas-adviseur-energie-Juke

Juke Westendorp – Energie adviseur & projectleider

juke.westendorp@thuisbaas.nl

Juke verzamelt informatie, bespreekt dit met u en maakt vervolgens een plan op maat voor uw huis. Isolatiemogelijkheden, comfort en wensen krijgen altijd aandacht. Zelf ontwikkelt ze op dit moment een energieneutrale, verplaatsbare en bijna autarkische woonunit.

ThuisBaas-Edwin-adviseur

Edwin Bommezij – Energie adviseur

edwin.bommezij@thuisbaas.nl

Edwin stelt het op maat gemaakte plan voor uw huis op. Met zijn eigen woning is hij ook op weg naar energieneutraal. Hij heeft al zonnepanelen, een instant heater en inductiekookplaat. Dit maakt hij nog compleet met een warmtepomp, zonnecollector en extra zonnepanelen.

ThuisBaas-specialist-techniek-john

John van Dam – Expert techniek

john.van.dam@thuisbaas.nl

John zorgt voor de doorontwikkeling en optimalisatie van de techniek. Als pionier heeft hij het zonneboiler terugloopsysteem ontwikkeld en technieken zelf geproduceerd. In zijn eigen huis heeft hij een zonneboiler en zonnepanelen.

Errico Garofalo – Hoofd Uitvoering

errico.garofalo@thuisbaas.nl

Errico ontmoet u tijdens de uitvoeringsperiode als u mee doet. Hij zorgt ervoor dat het werk wordt voorbereid, dat de uitvoering soepel verloopt en dat de puntjes op de i worden gezet. Inmiddels heeft hij zijn nieuwe huis ook aardgasvrij en binnen helemaal energieneutraal gemaakt.

Marlon Bajnath – Werkvoorbereider

marlon.bajnath@thuisbaas.nl

Marlon is is van huis uit loodgieter en heeft een fascinatie voor duurzame technieken. Bij ThuisBaas doet hij wat hij het liefst doet en dat is andere mensen helpen om hun huis ook energieneutraal te maken.
.

Vanessa van Veelen – Projectleider

vanessa.van.veelen@thuisbaas.nl

Vanessa helpt appartementseigenaren in Amsterdam om aardgasvrij te worden. Zij heeft haar eigen huis inmiddels klaar dankzij een warmtepomp met ‘groene’ heipalen als bron en een zonneboiler voor het warme water.
.

Thuisbaas-Financien-Marja

Marja Cottaar – Financien Projectleider Aardgasvrij

marja.cottaar@thuisbaas.nl

Marja regelt al onze financiële zaken. Van haar ontvangt u de facturen en ze zorgt voor de inkoop van alle producten. Marja heeft zonnepanelen en verwarmt haar huis niet alleen met stadsverwarming maar ook heel lokaal met infrarood.
.