Meld je aan voor het eerste Online Open Huis!

In deze bijzondere tijd van afstand houden, thuiswerken, schrikken van elke hoestbui en heel veel handen wassen, lijkt na 2 weken een nieuw soort ritme te ontstaan. Men wordt uitgedaagd om op creatieve wijze toch het werk weer ‘normaal’ te laten doorgaan, zo goed en zo kwaad als het kan.

Voor het Coronavirus ook in Nederland toesloeg, had ThuisBaas een aantal Open Huizen gepland. Deze kunnen uiteraard niet op locatie doorgaan, maar… wel online! Het eerste Online Open Huis vindt plaats op vrijdag 3 april bij Erica en Kees. Op woensdag 8 en zaterdag 18 april zijn de volgende edities. ThuisBaas heeft in maart 2018 hun appartement Aardgasvrij gemaakt. Zij verwarmen sindsdien de woning met Infraroodpanelen, douchen met een Instant Heater en koken op een Inductiekookplaat.

In mei 2018 is Tros Radar bij Erica en Kees langs geweest, en heeft een mooie opname gemaakt. Het appartement en de verschillende oplossingen zijn goed zichtbaar in het volgende fragment:

(een fragment van de documentaire ‘Van Gas Los’ (tweeluik) https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/documentaires/van-gas-los/videos/).

Benieuwd naar hun ervaringen de afgelopen twee jaar? Erica vertelt er graag over! ThuisBaas organiseert een aantal online vragenuurtjes met Erica, en is er zelf ook bij om vragen te beantwoorden. En dan wel op vrijdag 3 april, woensdag 8 april en zaterdag 18 april. Ben je er graag bij? Stuur dan een mail naar info@thuisbaas.nl onder vermelding van ‘Online Open Huis’.

We stellen groepen samen van maximaal 15 mensen tegelijk, en verwachten steeds 30 min per groep nodig te hebben. Geef bij je aanmelding graag aan of je een voorkeur hebt voor een dag en/of een tijdvak. Vrijdag 3 april zullen we tussen 11 en 13 uur diverse groepen maken, woensdag 8 april tussen 12 en 14 uur en zaterdag 18 april tussen 10 en 12 uur. Tot ziens!