Onze aardgasvrije ThuisBazen

Bent u benieuwd hoe een aardgasvrije woning bevalt en wat er allemaal mogelijk is? Bekijk hieronder de ervaringen van verschillende bewoners en neem een kijkje in hun huis!

Michiel & Els

Gezin met twee kinderen

“Klimaatverandering en de invloed van de mens daarop is evident en heftig, het is prettig dat we daar zelf iets tegen kunnen doen.”

Tim & Talitha

Tweepersoonshuishouden

“Sinds wij van het gas af zijn, leven we nóg bewuster; na elke duurzame stap die we maken, beginnen we alweer te denken aan wat onze volgende stap zal zijn.”

Sander

Eenpersoonshuishouden

“Het gaat mij er vooral om ervaring op te doen, die te kunnen delen met mensen, en als voorbeeld te dienen van hoe het óók kan”

Erica & Kees

Tweepersoonshuishouden

“Wie een goed geïsoleerd huis heeft is zeker beter af met een gasloze woning, is het niet vanuit politieke druk dan wel uit medeleven met de Groningers.

Jolet

Eenpersoonshuishouden

“Ik besloot om het te doen, zonder dat ik ooit had gevoeld hoe de warmte van de infraroodpanelen aanvoelde. Ik had er wel vertrouwen in en het werkt ook heel goed.”

Rick

Eenpersoonshuishouden

“Ik heb mooie spullen en een duurzaam huis. Dat vind ik winst.”

Dorine & Roland

Gezin met drie kinderen

“Eerst dachten we dat een aardgasvrij huis alleen weggelegd was voor mensen met een groot budget én een groot huis. Nu laten wij zien dat het ook voor starters met een tussenwoning mogelijk is.”