Onze aanpak: energie besparen, het gas eruit en zonne-energie erin

Wist u dat er veel meer mogelijk is dan energie besparen? Als u uw huis energieneutraal maakt gaat u helemaal van het gas af en haalt u thuis net zoveel zonne-energie van uw eigen dak of perceel als dat u nodig heeft. U heeft dan geen energierekening meer.

Om dit te bereiken maken wij samen een plan op maat en voeren dit voor u uit onder onze eigen verantwoordelijkheid. Wij maken uw huis dus in één keer energieneutraal. Vanaf dat moment gebruikt u thuis 0% aardgas en gaat u over op duurzame energie. Dat geeft meteen voldoening, want u stoot thuis geen CO2 meer uit en u bent direct zelfvoorzienend. Ook heeft het – zo blijkt uit doorlopend onderzoek – een positieve invloed op de waarde van uw woning.

De kosten voor het energieneutraal maken van een gemiddeld huis/huishouden met een gemiddeld energieverbruik bedragen €35.000 inclusief BTW. Dit is het bedrag dat een gemiddeld gezin in 15 jaar betaalt aan energiekosten. Gelukkig zijn er steeds meer financieringsmogelijkheden, waardoor een energieneutraal huis voor steeds meer mensen haalbaar is. U kunt gebruik maken van verschillende subsidies, aantrekkelijke leningsfaciliteiten, eigen spaargeld of hypotheekverhoging. We denken hierover graag met u mee.

Lees hiernaast meer over onze aanpak.

Meld u aan!

Uw huis wordt in één keer energieneutraal gemaakt

Wij geloven in het gelijk goed doen. Dat is niet alleen beter voor het klimaat, maar ook financieel voordeliger voor u. Daarom kiezen we voor energieneutraal in één keer en niet voor deeloplossingen of een stapsgewijze aanpak. Hierdoor wekt u meteen alle energie die u thuis gebruikt zelf duurzaam op, op uw eigen dak of perceel. U bent direct zelfvoorzienend en onafhankelijk, uw huis is meer waard en wordt sneller verkocht.

U wordt geholpen van A tot Z

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Zoveel technieken en mogelijkheden zijn er. Wij willen daarom bewoners helpen van A tot Z. We maken een plan, voeren het uit en geven garanties.

Als u kiest voor een nul-op-de-meter garantie geeft u dat de zekerheid dat uw huis daadwerkelijk nul-op-de-meter is. Via een monitoringssysteem dat we in uw huis plaatsen, houden we de techniek in de gaten. Mocht u onverhoopt niet uitkomen op nul, dan lossen wij dat op onze kosten op. Deze nul-op-de-meter garantie is mogelijk naast de standaard garantie op producten en installatiewerk.

Uw vraag staat voorop, niet ons aanbod

Wij geloven in vraaggestuurd werken. Ieder huis en iedere bewoner is anders, dus het is altijd maatwerk. We geloven niet in kant en klare pakketten, maar in het luisteren naar de wensen van bewoners en het aftasten van alle mogelijkheden. Zo komen we tot de oplossing die het beste bij u past.

Wij geven u goed inzicht zodat u weloverwogen keuzes kunt maken

Wij vinden het belangrijk dat u goed begrijpt wat het energieneutraal maken van uw huis inhoudt. Dat begint al bij de eerste telefonische kennismaking met Vanessa of Wigger, waarbij zij u goed inzicht geven in het traject en de mogelijkheden. Dit vraagt om goede informatie en communicatie van onze kant. Als u mee doet wordt u dus ook wijzer en is de kans groot dat u plezier krijgt in het proces.

Uw kosten worden zo laag mogelijk gehouden

Veel gemiddelde huizen met een gemiddeld energieverbruik hebben we energieneutraal kunnen maken voor circa € 35.000 incl. BTW. Dat is het bedrag dat een Nederlands huishouden met twee kinderen in een huis met een eigen dak gedurende 15 jaar gemiddeld kwijt is aan energiekosten. Als sociale onderneming streven we ernaar de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Iedereen die samen met ons aan verduurzaming werkt, van de leveranciers tot de installateurs, maken een bescheiden marge op hun product of werk. Hier kiezen we voor omdat wij streven naar ons doel, niet naar winst.

We werken onafhankelijk en zoeken naar mooie producten

We hebben geen vaste samenwerking met leveranciers van producten, waardoor we open blijven staan voor de beste opties wat betreft prijs-kwaliteit verhouding. Het houdt ons als sociale onderneming onafhankelijk en scherp op innovatieve technieken. Producten die we vaak toepassen zijn bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen, slimme radiatoren, boilervaten, zonneboilers, instant heaters, infraroodpanelen en zonnepergola’s.