Zaterdag 17 november: Aardgasvrij OPEN HUIS UTRECHT

Op zaterdag 17 november wordt het eerste aardgasvrije open huis in Utrecht gehouden! Met behulp van ThuisBaas woont Sander nu sinds de zomer in een aardgasvrij appartement. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en gedreven door idealisme om een duurzame bijdrage aan de wereld te leveren, is het in twee maanden tijd gelukt om zijn driekamerappartement van het gas af te halen. Iedereen die wil weten hoe zijn aardgasvrije appartement eruitziet, is van harte uitgenodigd om te komen kijken in Voordorp. Voor iedere gast heeft Sander verse soep klaarstaan. in het kader van ‘Samen Soepen’ wordt er dit keer ‘Slim Samen Gesoept’ op inductie.

 

Wie overweegt om dezelfde keus te maken als Sander, kan komen proeven hoe op inductie bereide soep smaakt, voelen hoe de infraroodpanelen verwarmen en ervaren hoe de Instant heater het water verwarmt. U bent welkom tussen 13:00 en 17:00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@thuisbaas.nl, onder vermelding van ‘open huis 17 november. Wij wachten jullie op aan de A. Romerostraat. Per mail krijgt u bij aanmelding het precieze adres toegestuurd.

 

Waarom all-electric?

Om klimaatverandering te stoppen is het noodzakelijk dat we snel afscheid nemen van fossiele brandstoffen zoals olie en gas. Dat is een uitdaging, maar het kan wel. De all electric oplossing bestaat uit infraroodpanelen voor verwarming, een inductiekookplaat om te koken en een instant heater voor warm tap- en douchewater. Wigger Verschoor, operationeel directeur van ThuisBaas: “Deze oplossing is vooral geschikt voor appartementen en rijtjeswoningen die een degelijke basisisolatie hebben, zoals dubbel glas, kruipruimte- en spouwmuurisolatie. Het is betrekkelijk eenvoudig om zo’n ontwerp te maken en te installeren, de apparatuur neemt weinig ruimte in beslag en is betaalbaar.” Sander is in elk geval erg blij met de oplossing en laat u graag ervaren hoe het in zijn appartement eruitziet en voelt.